Specna Arms

Specna Arms SA-A03 Duo-Tone Assault AEG Airsoft Tüfeği SPE-01-006107

Ürün Kodu : SPE-01-006107
Fiyat
:
16.693,05 TL
Not
:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Specna Arms SA-A03 Duo-Tone Assault AEG Airsoft Tüfeği SPE-01-006107


    Specna Arms'ın SA-A03 saldırı tüfeği replikası , replikanın en önemli noktalarında çelik elemanların (çelik elemanlar - tüm vidalar, pimler ve taktik şimler) kullanımıyla büyük ölçüde tek tip çinko ve alüminyum alaşımından yapılmıştır .

    SF tipi dipçik ve tabanca kabzası polimerden üretilmiştir. Replikanın gövdesi ve RIS ray seti, korozyona karşı yüksek düzeyde korumayı garanti eden anodize edilmiştir. Replikanın boyası , yüzey kumlandıktan sonra toz haline getirilerek yapılmıştır . Bu, uygulanan boyanın normalden çok daha yüksek bir aşınma direncine sahip olmasını sağlar.

    Gövde üstünde USMC işaretleri . Half-Tan versiyonunda bir tabanca kabzası, bir dipçik ve çöl renginde yapılmış bir şarjör bulunur. Ek olarak, set, RIS rayları için yumuşak malzemeden yapılmış, yine çöl renginde 2 kapak içerir. Farklı uzunluklardaki raylara uyacak şekilde kolayca kesilebilirler.

    Replika, hızlı bir yay değiştirme sistemi kullanır. Bu, bir atölyeye veya bir dizi özel alete erişime gerek kalmadan, replikanın gücünün oyun alanında beklenen koşullara hızlı ve verimli bir şekilde ayarlanmasını sağlar - gearboxu replikanın gövdesinden çıkardıktan sonra, yayı değiştirme işlemi kelimenin tam anlamıyla birkaç saniye sürer. Replika, LiPo ve LiFe pillerle çalışır.

    Fabrikada takılan ana yay tarafından garanti edilen 410 fps'lik temel namlu çıkış hızı sayesinde, replika orta menzilli operasyonlar için mükemmeldir. Set ayrıca bir M90 tipi yay içerir. Bu, ilk hızı 310 fps'ye düşürmenize izin vererek, replikayı kısa mesafeli operasyonlar veya binaların içinde mükemmel şekilde uygun hale getirir.

    Silindir kapağının yüksekliğinde güçlendirilmiş dişli kutusu, Enter & Convert (EC)™ sisteminin bir elemanı olan bir çelik yay kılavuzunu ve 8 mm bilyalı rulman ve rondelalara monte edilmiş çelik dişlileri gizler . Sistem, dört adet geri dönüş önleyici mandalla sabitlenir. Polikarbonat plastikten yapılmış hafif bir piston, gücünü artırmak için çelik bir dişle donatılmıştır. Burada ayrıca bir tip 2 silindir ve bir çelik cut-offun yanı sıra metal bir hop-up odacığı kullanılmıştır.

    Replika, 22 mm'lik bir üst RIS rayı, bir dizi ön RIS rayı ve ayarlanabilir bir dipçik ile donatılmıştır. Metal katlanır, nişangahlar üst RIS rayına monte edilmiştir , ancak herhangi bir optoelektronik nişangah ile kolayca değiştirilebilirler. Kaymaz dokulu geri çekilebilir dipçik sayesinde replikanın uzunluğunu atıcının vücut tipine ve tercihlerine göre ayarlamak mümkündür. Standart alev gizleyen, yerine bir susturucu takılmasını sağlayan 14 mm'lik bir namlu üzerine monte edilmiştir.

    Oyunun gerçekçiliğini artırmak için replika ayrıca çalışan bir bolt-release cihazıyla donatıldı. Set ayrıca 300 BB kapasiteli çelik bir hi-cap şarjörle gelir.


    Teknik veriler:
    Uzunluk: 700/785 mm
    Ağırlık: 2580 g
    Renk: Yarı Tan/yarı Siyah
    Malzeme: çinko ve alüminyum alaşımı, çelik, malzeme
    Namlu hızı: 410/310 fps
    Enter & Convert ™ hızlı yay değiştirme sistemi
    Üretici: Specna Arms

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.